Az orosz elnök már döntött a világháború elindításáról, amelyben először is földig rombolják Lengyelországot és a Baltikumot – közölte a hírhedt orosz botránypolitikus, Vlagyimir Zsirinovszkij. Vlagyimir Putyin elnök már meghozta a döntést a harmadik világháború megkezdéséről – legalábbis ezt a véleményét hangoztatta az orosz hírtelevízióban Vlagyimir Zsirinovszkij, az Oroszország Liberális-Demokrata Pártja nevet viselő, szélsőségesen liberalizmus- és demokráciaellenes formáció botrányos viselkedéséről és nézeteiről híres vezetője.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@töky: Igen, és fogjuk is megint 2018 - ban.
Desischado
Nem ismerem ezt a pasat, de remélem, ez csak vicc! Bár putyinból simán kinézem, hogy kirobbantaná az újabb világháborút. Bár megnézném, hányan harcolnánk mellette, és hányan ellene. szerintem az utóbbiak sokkal többen lennének!
töky
@szandokan: azt választod akit akarsz. Erről nem kell nekem beszámoljál fanocska.
bundi
@szandokan: válasszátok...
index.hu/gazdasag/2014/08/13/eon/
de kaptok még olyat a nyakatokba tőlük, hogy ti is elhagyjátok az országot ...
szandokan
@töky: Akkor már nem is áll a süti meghívásod? :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.