Mostanra lezajlott az a piaci művelet, amit az elemzők már elkezdtek a tőzsde megalapítása óta lefolytatott legzseniálisabb műveletnek nevezni. Oroszország a nyugati spekulánsok, az ellenséges liberális sajtó és a nyugati szankciós retorika felhasználásával fillérekért visszavásárolta a külföldi tulajdonban lévő orosz vállalatokat, napokkal az Eurázsiai Gazdasági Unió indulása előtt. Az InSerbia hírügynökség által publikált elemzés szerint Oroszország néhány nap leforgása alatt felvásárolta az orosz vállalatok 30%-át, ami mindeddig külföldi tulajdonban volt, és emellé mintegy 20 milliárd dollár profitra tett szert... Mivel a spekulánsokat a nyugati sajtó sikeresen meggyőzte arról, hogy Oroszország ma-holnap összeomlik, lehetővé vált, hogy Moszkva néhány nap alatt felvásárolja a külföldi tulajdonban lévő orosz vállalatok részvényeit, és ezt úgy tette, hogy a valós érték töredékéért vette meg az idegen kézben lévő vállalatokat..

Forrás: hidfo.net.ru
Feltöltő: nena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Na szóval akkor mégsem bolond tovaris Putyin???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@bundi: ma, 11:00
Ezzel mit akarsz bizonyítani?
bundi
@tivoli: igazából semmit... csak te hangoztattad a lehetőségeket...én csak arra reflektáltam, hogy az oroszoknak lehetőségük van arra is, hogy kissé eltúlozzák a saját lehetőségeiket...
tivoli
@bundi: ma, 12:07
Lehet, hogy eltúlozzák, de ne nézd őket sztyeppei rénszarvaspásztoroknak se.
Istvannyugdijas
@tivoli: Hogy lenne korrekt tájékoztatás,mikor tele van az ország a szocik besúgókar és szaladnak Brüsszelbe feljelenteni az országot,büntetést meg az ország fizeti,de semmi nem drága a bukott baloldalnak csak vissza kerüljenek a hatalomba !
tivoli
@Istvannyugdijas: ma, 10:53
Még azt is el tudom képzelni a bb-tól, hogyha Viktorunk valahogy kiszállna a politikából és ők kerülnének hatalomra (amitől szintén mentsen Isten), első dolguk volna futni Putyinhoz a Déli áramlatért és Paks2-ért. Mert ugye energia az kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.