Az Egyesült Államok lenne a legalkalmasabb megbolygatni az állóvizet, de Oroszország éppen most lépett be a konfliktusba Asszád oldalán. Lehet, hogy ebből akár még a szíriaiak is profitálhatnak.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Bizony. Az oroszok ráadásul, olyan haditechnikát vittek oda, amiről még a nyugati katonai lapok is azt írták, hogy ilyen az oroszoknak nem nagyon van, vagy nincs is. Vagy csak fejlesztés alatt van. Drónok. Légi utántöltő kapacitás. Hajók elleni rakéták. Légvédelem.
Szerintem, Putyin és Merkel megegyeztek, hogy ami a NATO-nak kínos lenne, azt tegyék meg az oroszok. Az már más kérdés, hogy ennek ára lesz ám, Oroszország felé.
36
Az USA persze bosszút áll a Merkeli renitenskedésért.(Merkel, nem bolondult meg, csak zsarolja az USA) A Volkswagen is az USA-ban kezdett el, nem megfelelni a környezetvédelmi normáknak. Seehofer a bajor miniszterelnök is migráns ellenes. Így hát a BMW-t is mocskolják. Pedig, eddig de szívesen vásárolták az amerikai sznobok a BMW, hatalmas terepjáróit. Ott is gyártják őket. Miközben Detroit, egy nagy gettó lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.