Kész 150. 000 orosz katonát Szíriába küldeni Vladimir Putyn orosz elnök, hogy egyszer és mindenkorra felszámolja az Iszlám Államot,- írja a brit Express napilap jelentésében. Az orosz vezető óriási katonai célkitűzése, hogy átvegyék az irányítást a terrorcsoport ˝fővárosa˝, Raqqa felett, melyet 5000 ISIS dzsihadista tart uralma alatt. Egy hét alatt 150. 000 tartalékos kap majd behívót Oroszországban.…

Forrás: napimigrans.com
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Ismerek nagyon sok olyan embert, akik kapásból elhisznek mindent, amit az interneten találnak. A természetes rákgyógyszertől a világvégéig. Vannak olyanok akik benyalják az összes összeesküvés-elméletet. Legyen az a chamtrail vagy az 51-es körzet. Esetleg azt a marhaságot, hogy egy nagyhatalomnak érdekében álljon létrehozni egy gyakorlatilag irányíthatatlan szervezetet. Ami aztán rombol, gyilkol és ezáltal e nagyhatalom szövetségeseinek nyakára zavarja egy ország fél lakosságát. És majd akkor nekik sokkal jobb lesz! Már az is hülye aki elhiszi, hogy egy ilyen globális méretű dolgot bárki meg tud tervezni és az pontosan, a tervek szerint meg is történik.
Az ilyen hívők az esetleges tanultságuk mellett is alacsony intelligencia-hányadossal rendelkeznek. Emiatt könnyen irányíthatóak és szívesen csapódnak oda, ahol nem kell gondolkozni, elég együtt ordítani a többivel. Manipulálhatóságuk miatt többnyire olyan helyen tömörülnek, ahol néhány okos felhasználja őket a saját céljaira. Ezek a célok legtöbbször rossz irányúak ám tetszetősek. Pl.: NSDAP, Fidesz,Jobbik.

@Freewolf: Akiket "nagy hangúak"-nak nevezel, tulajdonképpen az okos "kis hangúak"! Okosabbak Nálad és nem tartanak alkalmasnak egy épkézláb vitára! Inkább csendben tesznek az elméletedre meg az összeesküvés-elméletedre. Ez van!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@Butautáló: Én is így vagyok ezzel. Nem is vitázunk!
Freewolf
@pbalage: Nem magam. :-))))))))))))))))
Freewolf
@pbalage: Jó viszonyt ápolok magammal! Vannak balos, sőt libsi barátaim is! Igaz, ők gondolkodnak így ez a veszély, hogy rendes liberálist találok itt, nem fenyeget!
prime777
@dr. prédikátor: "Ha a Putyin akarja egymaga is elintézi az Isist"
Mármint ő egyedül képes lenne kilőni őket?
Nem is gondoltam ezt Putyinról.Kemény csávó de,hogy maga elintézze őket.
Túlzás szerintem.
Mennyien vannak ezek az isis-ek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.