Horvátországnak kerítést vagy valamilyen fizikai akadályt kell felállítania a határán, hogy kezelni tudja a menekültválságot – mondta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő szerdán a Jutarnji List horvát napilapnak adott interjújában.

"Mi nem tudunk ennyi emberről gondoskodni" – jelentette ki, majd hozzátette: nem szeretné, hogy miközben Horvátországba özönlenek a migránsok, a szomszédos országok lezárják határaikat.

Kolinda Grabar-Kitarovic a magyar-horvát határ magyar oldalán elhelyezett a szögesdrótra reagálva, amelyre az újságíró többször is kitért, elmondta: korrektnek kell lenni Magyarországgal. "Nem vádolhatjuk Magyarországot azért, mert meg akarja védeni határait, nekünk a sajátunkat kell megvédeni" – hangsúlyozta.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Késésben vannak, varázsütésre nem ugrik elő egy kerítés. Kultúrnépek között nincs szükség kerítésre, azok a határátkelőkön át közlekednek. A kerítés a hordalék miatt kell akiket az angyalka vissza akarna toloncolni a hova is? Ezt még ő sem tudja pontosan, az EU-ba nem küldheti mert a határok nyitva vannak (az eu-n belül). Sajnos most még kívül is.

Így csak tovább özönlenek, özönlenek, özönlenek naponta tízezerszámra.

Angyalka, angyalka, te tönkreteszed európát. Ébredj fel hamupipőke és tűnj el. De csak az érdemeidre tekintettel, mert különben ezért a balfogásért igen súlyos büntetés járna..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@Január: ma, 21:30 Kínának is kell fejlődni. Ha másképp nem megy, akkor a kerítésdrót export fellendülésével.
wagabund
-főnök! elkészült az újabb kétszáz tonna pengés drót! átállhatunk nyaklánc gyártásra?
-nehogy leálljatok!..itt a kezemben az újabb ezer tonna pengés-drót megrendelés európa felé...
-ok. préselünk tovább...de mi van ott európában? minden ország kerít?
-a munkáddal törődj! sürgős! itt áll a büfében a horvát megrendelő, már vinné az anyagot!
Feraj49
@Január: tegnap 21.31-ra. Sok magyar vállalkozónak van kerítésdrótot gyártó üzeme.Nem kellene mindjárt külföldre szaladni érte. Nem hiszed néz meg a "JÓFOGÁS " nevű hirdetési oldalt. Garmadával állnak tekercsekben a drótok.Ja , azok nem külföldiek,meg NATO ? Miért is nem a hazai kell ?
Január
@Feraj49: Tudom, hogy sima drótot előállítanak, de azt a szúrósat a Gyoda-t - NATO drót-ot - még nem láttam sehol.
Feraj49
@Január: 16,24-re.Gyárthatnának,ha kapnának megrendelést. Ahogyan Én láttam egy lemezből van kivágva, és élesítve a "penge" végei.Egy hasonló gyártó gépet el lehet készíteni egy-másfél hét alatt. Nem egy nagy dolog .Sok magyar gépipari vállalkozásnak nincs megrendelése .
wagabund
..."A horvát államfő is kerítést építene a határon"...

...fognak is...a jelentések szerint nem csillapodik a vándorlás..úgyhogy hosszú állóháborúra kell készülni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.