A Fálun Dáfá nevű meditációs gyakorlat követőit a kínai állam a 1999-től mai napig üldözi a kínai állam. Különösen kegyetlen dolgokat hajtanak végre rajtuk, elmondásuk szerint azért, mert jobb fizikumban vannak a gyakorlat miatt. Baranyai Kata, a Magyar Fálun Dáfá Egyesület egyik vezetője az embertelenségek leállítását követő „Ride 2 Freedom!” („Tekerj a szabadságért!”) figyelemfelhívó biciklitúra egyik helyszínéről, az USA-ból adott exkluzív interjút lapunknak. Ők egyébként most itthon is aláírásgyűjtést folytatnak az üldöztetést elindító kínai diktátor felelősségre vonásáért. Olvassa el az interjút a Hírkút.hu-n!

Forrás: hirkut.hu
Feltöltő: tarnayk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Honnét szalasztották ezeket a hülyéket megint?
zöldszem
@Butautáló: Még az, hogy honnét?, de a baj, hogy idáig jönnek!
"Magyarországon jönne létre a hagyományos kínai gyógyászat térségbeli központja, amely lefedné a gyógyítás, a kutatás és a képzés teljes vertikumát a Baltikumtól a Balkánig – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára csütörtökön egy budapesti konferencián elmondott nyitó előadásában."
propeller.hu/itthon/3167491-kigyonak-labso-madaraknak-fogsor-sarlatansimogat-kormany
Butautáló
@zöldszem: Olvastam! Ki a here ez a Baranyai Kata? Hány éves korában ejtették le és milyen magasról? Mennyit keres kézen-közön ezzel az égbekiáltó ökörséggel? Ki az a hülye, aki ilyesmivel eteti az amúgy is felfordult gyomrú magyarokat? Az eszem megáll,komolyan mondom!
zöldszem
@Butautáló: Nem tom! erről a magyar "falosz" egyesületről most hallok először!-:)))
tarnayk
Javaslom, kommentelés elott olvassák EP a cikket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.