Beavatkozásként értékelték a brit EU-szkeptikusok, hogy Barack Obama amerikai elnök is állást foglalt a Brexit-vitában, és szerinte Nagy-Britanniának nem lenne szabad kilépnie az Európai Unióból.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A fagyi visszanyal tipikus esete.
Az angolok fogják a legnagyobbat bukni a brexiten, Cameron csak zsarolni akarta vele az EU-t, de offshorozása miatt elvesztette az emberek bizalmát, így már nincs ráhatása a népszavazás eredményére.
36
Ez a népszavazás dolog, az amit a pénz hatalom, teljesen el akar lehetetleníteni. Mármint a nép véleményére senki sem kíváncsi. A hollandok, az ukrán közeledés ellen szavaztak, a miniszterelnök azt mondta, hogy nem fogják figyelmen kívül hagyni az emberek véleményét. Majd másnap bement a parlamentbe és megszavaztatta az ukrán ügyet. Gondolom előző nap, több telefont is kaphatott, Brüsszelből, Berlinből, Washingtonból hogy tegye azt amit kell, ha nem akar ő is, offshore lovag lenni.
36
Ha pedig, Ukrajnára gondolok, Orbánék szerintem pont azért csökkentik az élelmiszerek áfáját, mert jön a gigantikus mennyiségű, nagyon olcsó ukrán gabona, hús, tojás és nyomja le az árakat. Már idén nyáron, legkésőbb ősszel meglépik az áfacsökkentést, azon a címen, hogy hatalmasat nőtt idén eddig a kisker forgalom. A gáz árát is azért tudták "csökkenteni" mert egyébként is olcsó a világpiacon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.