Tüntetők ezrei vonultak fel szombat éjjel több török városban, támogatásukról biztosítva a török kormányt, és tiltakozva a több mint kétszáz halálos áldozatot követelő puccskísérlet ellen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Látom, a török CÖF jól csibészeltethető.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Csak nehogy egy nap arra ébredjünk, hogy Törökország csatlakozott az iszlámhoz.
Equus
ez az Erdogan effendi igazán jó focista: bemutatta, h mennyire békeszerető, ruszkiktól még bocsánatot is kért, Izraellel is békülne, még a kurdok irtásával is szünetelt, mindenkit bealtatott, aztán most előadta ezt a kis puccsista színdarabot. Rázza magát, miközben foltos a gatyája, lyukas a zoknija. Az USA nélkül semmit nem érne. De majd Allah megsegíti. Nem különb az Iszlám Államtól. Kemal pasának még az emlékét is kiirtaná...
... és ez akar tagja lenni az Uniónak?...
Csodálkozó
@Equus: Én már azt sem értem, mit is keresne az EURÓPAI Unióban az az ország, amelynek túlnyomó része ÁZSIÁBAN található.
Nem beszélve a mentalitásról, vallásról, melyek élesen eltérnek az európaiságtól.
lampa laz
Gondolom ebben a fantasztikusan jól működő, példamutó török demokráciában (mondta ezt 1 miniszterelnök) nem fogják elítélni azokat a fanatikus állatokat, akik szerencsétlen félrevezetett kiskatonákat meglincselték. Ennek a demokratikus csalással megválasztott ördögnek a hatalom birtoklása már teljesen elvette az eszét. Amikor utcára szólította a híveit, tudta, hogy ez fog történni.
Csodálkozó
Öléshez nem kell ész.
Öléshez ölég a vakbuzgóság, gyűlölködés. (Fityiszista erények.)
Szókrakész
Gyorsan vízummentességet, sőt EU tagságot nekik.

Ők már lassan túlérettek lesznek egy, vagy akár az uniós demokráciához, mint egy gyümölcs.
Aztán jön a rohadás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.