Tüntetők ezrei vonultak fel szombat éjjel több török városban, támogatásukról biztosítva a török kormányt, és tiltakozva a több mint kétszáz halálos áldozatot követelő puccskísérlet ellen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Látom, a török CÖF jól csibészeltethető.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csodálkozó
Látom, a török CÖF jól csibészeltethető.
nyanya001
Csak nehogy egy nap arra ébredjünk, hogy Törökország csatlakozott az iszlámhoz.
Equus
ez az Erdogan effendi igazán jó focista: bemutatta, h mennyire békeszerető, ruszkiktól még bocsánatot is kért, Izraellel is békülne, még a kurdok irtásával is szünetelt, mindenkit bealtatott, aztán most előadta ezt a kis puccsista színdarabot. Rázza magát, miközben foltos a gatyája, lyukas a zoknija. Az USA nélkül semmit nem érne. De majd Allah megsegíti. Nem különb az Iszlám Államtól. Kemal pasának még az emlékét is kiirtaná...
... és ez akar tagja lenni az Uniónak?...
Csodálkozó
@Equus: Én már azt sem értem, mit is keresne az EURÓPAI Unióban az az ország, amelynek túlnyomó része ÁZSIÁBAN található.
Nem beszélve a mentalitásról, vallásról, melyek élesen eltérnek az európaiságtól.
lampa laz
Gondolom ebben a fantasztikusan jól működő, példamutó török demokráciában (mondta ezt 1 miniszterelnök) nem fogják elítélni azokat a fanatikus állatokat, akik szerencsétlen félrevezetett kiskatonákat meglincselték. Ennek a demokratikus csalással megválasztott ördögnek a hatalom birtoklása már teljesen elvette az eszét. Amikor utcára szólította a híveit, tudta, hogy ez fog történni.
Csodálkozó
Öléshez nem kell ész.
Öléshez ölég a vakbuzgóság, gyűlölködés. (Fityiszista erények.)
Szókrakész
Gyorsan vízummentességet, sőt EU tagságot nekik.

Ők már lassan túlérettek lesznek egy, vagy akár az uniós demokráciához, mint egy gyümölcs.
Aztán jön a rohadás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.