Ég a mennyezet Merkel feje fölött, most stratégiai partnere, Erdogan elnök kapcsolatai miatt tört ki a botrány. Erősödnek a félelmek a 3 milliós németországi török kisebbség kettős lojalitása és a török imámok ankarai finanszírozása miatt. A német kancellár visszautasította, hogy összefüggés volna a megnövekedett terrorveszély és a muszlim menekültek beáramlása között.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Peller Anikó: Végre valamiben egyetértünk!
cikicakk55
@Aki Én: Tudod,teljesen tisztában vagyunk vele,hogy itthon is hatalmas a mocsok a Fidesz körül. Most nem is a Fideszről van szó,hanem a migráncsok betódulásáról.Jó,tudjuk,hogy egy sem akar itt maradni,de ha Brüsszel kitalálja,hogy már pedig 10-20.000 migráncsnak kötelező Magyarországon élnie,ki fogja őket ellenőrizni? Az első pillanatban olajra lépnek,meglógnak valahogy a határon,aztán jön a bünti az Unijótól,hogy mi Magyarok nem viseljük rendesen gondjukat,ezért lépnek meg.Nem ám azért,amiért a Magyar fiatalok is,mert hogy nincs munka.Ha van munka akkor csak minimál bérért,vagy feketén. Ezért nem kellenek ide kvóták,mert a saját népünket sem tudjuk megfizetni akik rendesen dolgoznak. Merkel is ezért bukott meg és remélem ezután még többet fog bukni.
cikicakk55
@Peller Anikó: Képzeld el azt a migráns postást,illetve azt a szerencsétlent aki ajtót nyit neki,ha az a valaki véletlen egy csinos szép nő és egyedül van otthon.
eugen4402
@cikicakk55: Azért ne siessük el a hírgyártás technológiai sorrendjét, szerintem Merkel kancellár-asszony messze nem nevezhető "bukott"-nak... Lehet, hogy holnap már igen, de ma délután még ne hamarkodjuk el, ha megkérhetlek ...
Egyébként sok igazság van az észrevételeidben, és az aggódás nem éppen alaptalan...
Peller Anikó
Ma még kan cellár de nesokára már csak nyőstény cellár lehet Galapagoson a borhegyen. Még egy két választás és kitörlik a rohadékot a történelemből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.