Gloria Allred amerikai sztárügyvéd arra kérte Donald Trumpot, a megválasztott, republikánus párti elnököt, hogy ne indítson rágalmazási pereket az őt szexuális zaklatással vádoló nők ellen.

Allred pénteken Los Angelesben tartott sajtókonferencián fordult ezzel a kéréssel Trumphoz.

Az egyik vádlóval, Summer Zervosszal közösen megtartott sajtókonferenciáján Allred – aki a szexuális visszaélések ügyében indított peres eljárások és sztárok válópereinek egyik legismertebb ügyvédje az Egyesült Államokban – azt kérte Trumptól, hogy "vonja vissza korábbi állítását, miszerint az őt vádoló nők hazudtak", és "vállaljon kötelezettséget arra, hogy nem indít ellenük peres eljárást".

Az ügyvédnő leszögezte: az általa képviselt – és Trump által hazugsággal vádolt – nők nem akarnak perre menni a megválasztott elnökkel, de ha ő megindítja ellenük a rágalmazási pert, akkor válaszul ők is pert indítanak.

A sajtóértekezleten Zervos – aki egy állítólag 2003-ban történt zaklatással vádolta meg Trumpot a kampány idején – reszkető ajkakkal olvasott fel egy nyilatkozatot, amelyben azt állította, hogy amióta elmondta történetét, halálos fenyegetéseket kapott, és többször megfélemlítették. Konkrétumokat azonban nem említett. Elmondta, hogy nem akar pert indítani Trump ellen, de nem indokolta ezt.

Egyes kommentárok szerint a magyarázat az lehet, hogy a hosszúnak és költségesnek ígérkező pert a Donald Trumpot megvádoló nők elveszítenék.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Persze, hogy nem indítanának!!!
Mert fizetett hamis vád volt.
Szókrakész
Én meg amondó vagyok.
Ha hamisak a vádak, ahogy DT mondja, akkor igenis leperelném az életüket, hogy még egyszer ilyen ne fordulhasson elő.

Vonának is Terry Black-et kéne agyonperelni, nem pedig szájkaratézni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.