Nem mást, mint Pumped Gabót nevezte ki pénzügyi tanácsadójának a Való Világ 8 nyertese, VV Soma. Gabo maga sem érti, miért éppen őt jelölte ki barátja erre a posztra, tekintve, hogy ő is szeret költekezni – írja a Bors.

Soma 36 millió forinttal gazdagodott a műsort követően, és vélhetően rászorul a pénzügyi tanácsadásra, mivel játékostársainak – Vivinek és Ginának – már oda is ígért fél-fél milliót az összegből.

Gabo azt állítja: érzi a vagyonnal járó felelősséget, ezért egyből össze is állított néhány jó tanácsot. Ezek közt szerepelt, hogy Soma csak egy kört fizessen a bulikban, ne hívjon meg minden escortos lányt pezsgőzni, és ne dőljön be a nőknek, akik most megismerkednének vele.

Ehelyett arra biztatja barátját, vegyen két garzont, és adja őket bérbe, fektessen egy üzletbe és tanuljon ki egy szakmát. Legfeljebb ötmilliót költsön olyan hülyeségekre, mint a ruhák vagy egy Las Vegas-i hétvége – ajánlotta.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Jó, ha két garzonra elég ez a pénz...
wagabund
..."vegyen két garzont, és adja őket bérbe, fektessen egy üzletbe és tanuljon ki egy szakmát. "...

az ötlet nem rossz...sőt...csak az a bökkenő, hogy bármibe kezd, tudni fogják a partnerek, hogy ki is a Soma...ekkor elkezd zakatolni a sok kis fogaskerék, majd a végeredmény az lesz: nehogymáőjárjonjól... aztán beindul a lehúzás ezerrel...

...erre is gondoljon a (pénzügyi)tanácsadó...(és Soma is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.