Az El Salvador kávébab (El Salvador Guatemalával és Hondurassal határos), bár jó testességű, mégis viszonylag jelentéktelen az íze, és a savassága. Bár erre a kávéra a megbízható színvonal jellemző, mégse tartozik az ismertebb, vagy elismertebb kávék közé. Lágyabb, és alacsonyabb a savassága az átlagos Közép-Amerikai kávéknál. Akárhogy is, a kellemes savasság, csakúgy mint a kávé egyensúlya és édessége, remek választássá teszik az El Salvadori kávékat a kávékeverékek létrehozására.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.