Az életéért küzdhetett a lengyel sofőr a kamionban. Német lapinformációk szerint még a kormányt is megpróbálta elrántani, hogy a terrorista ne hajtson a tömegbe a karácsonyi vásárnál. Ezután lőtte le a merénylő, akit azóta sem találnak. Most egy tunéziai férfit keresnek, az ő papírjait találták meg a kocsiban - ezek szerint befogadott menedékjogi státusszal rendelkezik.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Jó ég, eldobálta volna a papírjait a kamionban ami neki soha nem is volt? Nem lehet direkt eldobálta? Valakinek a papírjait?

Végülis egy tunéz jobb alany lenne mert ők már régebben érkeztek Európába, nemúgy minta pakisztok akiket a banyóka édesgetett magához.
karma1
Minden nemzetnek van alja, legalja,... Tuneziainak is, arabnak is, nemetnek, francianak, magyarnak. Ezek bunozok, "jobb" esetben kozveszelyes elmebetegek...
Aki emlekszik az OAS-ra, a Voros Brigadokra, meg a tobbi agyament szeparatista fanatikusra, az tudja, minden politikai era kitermeli magabol az anarchistakat, zavaros elmeleteket gyarto, egyebkent is terhelt elmeroggyantakat...
Remelem, a nemet rendorseg nem vakondikbol, nogradiakbol, tarjanyi es tasnadi peterekbol all, ugyhogy jutnak is valamire...Kivanom, hogy gyorsan elkapjak es ezer evre bevagjak a sittre...
Peller Anikó
@kamra: csakhogy ezt a patkánybandát nem kitermeltük, hanem milliószámra hívogattuk magunkra, gyertek csak vágjátok el a nyakunkat kedves megmenekültek, foglaljátok el Európát hiszen itt elmebetegek élnek akik még a saját hazájukat sem képesek megvédeni. Európa elhülyült és a kamra teli van gyengeelméjű patkánysimogatókkal.

Persze persze, a red brigantik meg a Gyurcsány a hibás, nemis a magadfajta csimpánzcsalogatók, de ha tényleg osztrál vagy akkor meg könnyen osztod az észt, valóban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.