Ferenc pápa a szegény, szenvedő gyerekekről beszélt a karácsonyi szentmisén Jézus születése kapcsán, vasárnapi áldásában pedig békét kért a háborús övezetekre, elsősorban Szíriára. A békéről beszéltek a magyar vallási vezetők is Karácsonykor.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Ti okoztátok!!!

Tudjátok ti is, csak nem mondhatjátok el!
Ahogy a szerb holokausztot se a II. VH idején, amit a ti parancsotokra a horvátok vittek véghez.
not me
A kereszténység (2,2 milliárd) után az iszlám a második (1,6 milliárd), az ateisták (1 milliárd) a harmadik, a hinduk (900 millió) a negyedik, a buddhisták (500 millió), az ötödik,.. a zsidók (14 millió) valahol az utolsók között.

Egyetlen egy Isten van (aki alkotta az egeket és a földet), és egyetlenegy fia (Jézus) van Istennek, aki a halála révén megváltotta a világot, és ezzel LEHETŐSÉGET adott minden embernek az örök életre.
Na most az a baj, hogy a keresztények sem így tudják (a keresztények sem tudnak semmit), akkor a többiek mit tudhatnak?...
Ez pedig az álkereszténység ősbűne!
Ma, 2016 12 25.-én SENKI nem ismeri Istent, és Jézust (hogy kik ők, és mit akarnak).
Ez a katolikusok - élükön a pápával - ősbűne.

"Mert az ő bűnei az égig hatottak, és megemlékezett az Isten az ő gonoszságairól."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.