Amerikai forrás szerint válaszlépés az oroszok diplomataellenes akcióira. Pár órával korábban Putyin szíriai tűzszünetet jelentett be.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Egeszen biztos, hogy Obama egy vizsgalat vegen jutott erre az eredmenyre, es ha ezt tette, az azt jelenti, hogy igazak voltak a hirek a hackelesrol.
Sajnos, ma a vilagon a legtobb hackertamadast az oroszok kovetik el, a legtobb geprombolo virus is toluk indul ki.
Magyar baratja nemhiaba ohajtja / ohajtotta bevezetni Magyarorszagon az "etikus hacker kepzest" - ami kb. megfelel a "gyonged hoherok" kepzesevel - vagyis valojaban nem egy valos, elo meghatarozas,
Egy hacker azert hatol be masok computerebe, hogy ott zavart, kart, hoaxot, hamis hirt tegyen be anyagi haszonert, vagy csak siman kormanyutasitasra (persze a kormany majd busasan megfizeti ot az "etikus" cselekedeteert...)
Szoval megerdemlik, amit kaptak, kar volt oket eddig is tartani, ha valaha is felmerult ellenuk mar a gyanu a valasztasok elott is. Vilagos volt eddig is, hogy az oroszok adnak menedeket a wikileaks-es hackereknek is. (Asszem Snowden is naluk dekkol, ha jol emlekszem...)
Bringás
Na Clintonné, meg Obamaki hazudoznak és háborút szítanak, mint a libsik rendesen! Egy becsületes sincs közöttük! Remélem minden általuk elkövetett halálért felelni fog ez a csürhe!
Rockxy
"...azzal vádolja Moszkvát, hogy titkosszolgálati eszközökkel, hackertámadásokkal beavatkozott az amerikai elnökválasztásba, a republikánus Donald Trumpot győzelemhez segítve."
Ha ennek van valóságtartalma, akkor mitől szuperhatalom Amerika?
Ha ez igaz, akkor Amerika beismeri, hogy ebből a szempontból védtelen?
Vagy direkt engedte az amcsi titkosszolgálat, hogy az oroszok beavatkozzanak csak azért, hogy most rájuk kiálthassák a gyalázatot?
Ha észlelték a támadást, miért nem léptek közbe?
Vagy...az orosz hekkerek képzettebbek mint a jenkik?
Ennyire gyenge az amerikai számítógépes rendszerek védelme?
És még lehetne folytatni a kérdéseket...
Szókrakész
@Rockxy: USA mehet a levesbe így is, úgy is.

Dogmaváltás jön.
Mellette az USA hegemónia, világcsendőr, ...leáldozott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.