Több mint 2500 páncélozott harci járművet szállított a németországi Bremerhavenbe az amerikai hadsereg, további 1600 tankot pedig Hollandiába telepítenek. Mindeközben a NATO több ezer katonát állított készültségbe az orosz határon. Mint arról korábban írtunk, az Egyesült Államok Magyarországra is telepít katonákat 2017-ben. Mint fogalmazott, az intézkedések Oroszországnak szólnak Ukrajna megszállása és a Krím-félsziget bekebelezése miatt. Hodges azzal vádolta az oroszokat, hogy háború kirobbantásán ügyködnek. Ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül háborúnak kell következnie, de nem zárható ki. Moszkvában már készülnek rá.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
@Horizont: Nehéz elhinni az ilyen híreket... Lusta vagyok, hogy utána nézzek, de nem nagyon akarom elhinni. Trump koncepciójába nem illeszkedik egy ilyen barátságtalan gesztus a Kreml-lel szemben. Különben is: 2017-ben mire jók a harckocsik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ördögvadász
Mire készülődnek Moszkvában? Az ortodox karácsonyra.

Mire készül a Coca-Cola imperialista hazug, fasiszta banda? Hogy megvédjen.

Minket? Ugyan kitől?
Szókrakész
@Eriksson: Hogy tudjad miért van Új-Zélandon.

Az UKUSA Agreement keretén belül ő felügyeli az internet új-zélandi központján átfutó netes infoáradatot.
Különösen a magyart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok