Úgy tűnik, hiába vett új, még alig gyűrött öltönyt magának egész Magyarországon világhírű miniszterelnökünk, a várva várt invitáció, megfontolás, majd elvetés tárgyát képezte. Nagy kár, hogy így esett, mert a magyar diplomácia készpénznek vette a meghívás tényét, és belső bugyraiban már megfogalmazta a kommunikációját a nép felé, hogy Donald Trump beiktatásának ünnepségén helye lesz Orbánnak.

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Matrai Annanak nem ez az elso kivalo cikke, mindig orommel olvasom az irasait... Es persze nemcsak elvezetesen ir, hanem igazat is... orban csak szeretne', ha trump eszrevenne ot,... Talan, esetleg egy pillanatra trump latokorebe kerul a keritesepites kapcsan,... De amint trump egy kicsit is veszi a faradsagot, es beleolvas a kerites tortenetebe, mereteibe es hatekonysagaba - ez kb. 10 percet vesz igenybe a 175 km hosszu, nem athaghatatlanul magas kerites tortenetebe - , maris dobni fogja az egesz temat, orbannal egyutt, mert akarmennyire is fujok, fujunk trumpra, azt el kell ismernunk, hogy az apjatol orokolt tokevel jol gazdalkodott, foleg azt az aranyszabalyt szem elott tartva, hogy "az ido = penz ", tehat orban homokozoja max. ezt a 10 perc figyelmet erdemli meg, tobbet se.
Matrai tokeletesen latja, hogy mi orban agybajanak a legerosebb kivaltoja: az, hogy az allatian durva bunkonak megfeleljen, mint jo gyerek... Na, ez mar nem fog neki menni ebben az eletben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Nessy: @karma1: Lemászott, ez igaz.
De azért annyi ideje még maradt neki, hogy minket b@szogasson.
quadrocopter
Azannyát, ez a Trumpli is német bevándorlók leszármazottja!

Okos gyerek ez a new yorki cowboy, szarháziakat nem hív az asztalához!
nezelodo
Alighanem az USA-nak egyszerre elég egy felforgató, nem akarják látni, ketten mire mennének Orbánnal, ha odahívnák. Mellébeszélne ő is mint egykor Kossuth, amikor a rabszolgatartó államok urait akarta meghatni és pénztárca nyitogatásra bírni a szabadságharcunk támogatásához.
papa.49
@nezelodo: Amihez nem árt tudni, úgy tiszta véletlenül nála maradt a hadi kassza, mert ez is az igazság része!!!
nezelodo
@papa.49: Abból nem gazdagodott meg, de akkor is vitte volna, ha Dárius kincse is ott lett volna, így elvi jelentősége van, ő is enyveskezű volt, nem csak az árvaszék pénzével bánt "nagyvonalúan".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.