Azért kellett távoznia egy nagy londoni TV-től egy lánynak, mert a főnöke túl szépnek találta ahhoz, hogy a produkciós irodánál dolgozzon – legalábbis a reménybeli alkalmazott saját bevallása szerint.

A producer azzal próbálta magyarázni a tettét, hogy a 24 éves Emma Hulse-nak inkább a kifutón lenne a helye, mint a médiában.

Nagyon letörtem, fogalmam sem volt, hogy mit csináljak

– mondta a lány, akit már az első napja után elküldtek. Szerinte elképzelhető, hogy a cég senkit nem vesz fel dolgozni, akinek a külseje elüt az átlagostól.

Túl szépnek találták, ezért inkább kirúgták ezt a lányt

Emma instagramos profilja alapján nem riad vissza a provokatívabb szettektől, m állítása szerint azon a bizonyos napon egyszerű farmer és ing volt rajta. A lányt hazaküldő producer ugyanakkor azért megpróbálta elkérni a számát, hogy valamikor munkán kívül találkozzanak.

A Metro megkérdezte az esetről a televíziós produkciós gyártásával foglalkozó vállalat igazgatóját, aki elmondta, hogy számukra rendkívül fontos, hogy senkit ne különböztessenek meg hátrányosan a kinézete miatt.

Adam Luckwell tudomása szerint a nő három hónapos próbaidőn volt a cégnél, de arról nincs tudomása, hogy pontosan miért kellett távoznia – mindenesetre elnézést kért, ha bárkit is megsértettek az ügyben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
vajon kávét is tud főzni az orál után?
human
Hát ez a történet nagyon nem kerek. Olyan ez mintha a szappanoperából kihagytál volna 200 részt és érzed, hogy valamiről lemaradtál :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.