A bukaresti külügyminisztérium körlevélben kérte a világ különböző országaiban szolgálatot teljesítő román diplomatáktól, hogy vegyenek részt a magyar nemzeti ünnep alkalmából rendezett fogadásokon - mondta Paul Ciocoiu külügyi szóvivő.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/01/a-kutya-nem-kert-ra-hogy-unnepelj-te-diplomaciai-vakondturas/
Ezzel szemben Szijjártó Péter, szellemi kakadu és diplomáciai magasles megtiltotta a külföldön dolgozó magyar diplomatáknak, hogy részt vegyenek december elsején a román nagykövetségeken szervezett ünnepségeken. A Romániában dolgozó diplomaták esetében a tiltás bármelyik tetszőleges intézményben szervezett ünnepségre érvényes. Ha valamivel szét lehet cseszni, nem csak két ország kapcsolatát, de egy szomszédos országban
élő kisebbség helyzetét, ez a magas lóról bekeményítő faszakodás. Az exportált gyűlölködés.
Kisstílű, provinciális és pusztító. Az ostoba, örökké békétlenkedő, önmagát újratermelő,
parttalan, torz fajmagyarkodást. Nem kell együtt ünnepelni a románokkal, de állandóan aláásni, rontani a két ország közötti kapcsolatokat, felelőtlenség és tuskóság. Mert a diplomácia pont azért diplomácia és nem kocsmai verekedés, hogy nem férnek bele az ilyen húzások. De honnan is tudhatná ezt Szijjártó Péter nemzeti hős?
advocat
Urak! A diplomácia is egy szakma. Bele lehet tanulni. Sőt! Kell! A románok azért valamit eltanultak a franciáktól. (És még Erdély is az övék lett. De ez nem ide tartozik.))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.