Egy olyan furcsa koalíció alakult ki az ellenzéki oldalon, amelyben a baloldalt Soros György, a Jobbikot pedig Simicska Lajos rángatja, finanszírozza - mondta sajtótájékoztatóján Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
A fideszt pedig Putyin, közpénz, eu-s közpénz, a magyar földek, a magyar állami vagyon, stb...
nezelodo
Szilárdka, a fidesz magoncot pedig Simicska öntözgette, megalkotta Orbán torz személyiségét, pénzelte, adta az éles eszét a "lobogó KISZ titkár forradalmárnak", aztán szedte a hasznát. Aztán túl gyakran matatott a ragadós kezével a Lajos pénzesládikájában, hát rácsapták a kezére a láda fedelét. Most meg visít mert odaveszett az oligarchája, és vádolja a legveszélyesebb ellenfelét. Persze kellene a kritikátlanul csordogáló pénzfolyam. Nem lepődnék meg ha még a Sorosnak is hűséget esküdne, hogy hatalomba maradhasson. Csak óvatosan fiúk, két év múlva lesz a szomszédban a példaadó kerek évforduló, nehogy átterjedjen, mint a kanyarójárványuk...
RonaGyuri
Az értelem hiány nem indok arra, hogy ne értelmezzen

A derék Rezsi Szilárd ismét megcsillogtatta elképesztő bornírtságát, és mentalitását

Azon túl, hogy lerántja a leplet arról, hogy micsoda primitív barom, arra sem hagy sok lehetőséget, hogy az ember azzal gyanúsítsa, hogy legalább meg akarja játszani magát, hogy a tisztesség morzsái csak-csak elérnek hozzá. Nem A Fidesz alelnöke folyamatosan megnyilatkozik. Most éppen Simicskáról. Ami azonban – még a szokásosnál is jobban, hizs most magyarázatot próbál találni valamire – sokkal inkább szól az ő (és az általa képviselt bagázs) világlátásáról.
Csak a legdurvább mondatait idézem:
„Egy olyan furcsa koalíció alakult ki az ellenzéki oldalon, amelyben a baloldalt Soros György, a Jobbikot pedig Simicska Lajos rángatja, finanszírozza”,
majd „A Jobbik szombaton indított sok százmillió forintos plakátkampánya a végső bizonyítéka annak, hogy a Jobbik egy milliárdos pártja, Simicska Lajos pedig marionett bábuként mozgatja Vona Gábor pártelnököt”.
Etc.
De az igazi gyöngyszem: „A Jobbik vajon nem azt ígérte-e a Simicskának, hogy kormányra kerülésük esetén újra gyarapíthatja majd a vagyonát”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.