Nem csökken az iszlamista terror veszélye Németországban, továbbra is azzal kell számolni, hogy az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet nagyszabású támadást akar végrehajtani német földön – mondta a német szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) elnöke egy vasárnapi interjúban. Hans-Georg Maassen a Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB) regionális közszolgálati médiatársaság hírrádiójában (RBB-Inforadio) sugárzott interjúban kiemelte, hogy az IÁ ugyan …

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Nessy: Mosdathatod ahogy akarod...koszos arab söpredék,akiknek semmi keresnivalója Európában!!!Kipaterolni őket... a nyanyával,meg az összes támogatójukkal együtt!!!Rasszistázhattok amennyit akartok..ha a hatalom nem lép,előbb-utóbb a lakósság fog...és az lesz a durvább!!!
Ördögvadász
@Pálinkás Pál: ebben teljesen igazad van. Ez lenne a logikus, a normális.
De miért nem ragadunk kaszát, villát a kézbe és indulás? Miért? Mert gyávák vagyunk, mert írtó jól megy még mindig nekünk. Nagyapáink megtették. Harcoltak a jogaikért, az igazságért.

Olvasom, a múlt héten a G7 csúcs miatt egyetlen hajó sem köthetett ki Szicilia partjain.
Most a hétvégén meg 10 000 illegális bevándorlot szállítottak a hajók Sziciliába! Tizezret!
Hogy mi lesz itt?...
szép új világ
@RonaGyuri: A kommentek olvasása meggyőzött arról, hogy eredményes volt a fide$$ plakát kampánya. Olyannyira, hogy már nem csak az idegeneket gyűlöljük, hanem egymást is.
libellle
@Pálinkás Pál: Akkor éslre tölsd a puskádat , ugyanis a legnagyobb támogatója az egész packnak orbán mert beengedte öket, többszázezret Europába.
libellle
@libellle: èlesre, szerettem volna irni!
Pálinkás Pál
@libellle: Akkor felfrissítem a libsi emlékezeted...véletlenül nem ti sírtatok hogy micsoda dolog megállítani a szegény menekülteket,ha jól emlékszem még kaját is vitt pár agyatlan hülye nekik a Keletihez!!De igazad van...kerítés helyett géppuskafészkek kellettek volna,nem átengedni őket...orbánt legalább annyira utálom mint ezt a kártékony csürhét!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.