Fogyasztói társadalom. Igen te is tagja vagy, ha tetszik, ha akarod, ha nem. Nem tudsz olyan terméket vásárolni amibe ne lenne beletervezett hiba, ami ne romlana el a betervezett hiba miatt. Már az sem igaz, hogy az olcsó mindig drága, mert a drágább is el fog romlani. Régi dolog ez, régóta jelen van, csak most egyre pontosabban tudják programozni az életciklus végét. Gondoljunk csak a Canon nyomtatóira, amikkel olcsó lett volna a nyomtatás, mert filléres a festék, de számolja a be kikapcsolást, nyomtatási parancsot a firm, és egy bizonyos idő után kiírja a hibát, mi szerint megtelt a használt tinta tartály (waste ink reset Canon i250), hát én anno szétszedtem a nyomtatót de nem tartalmaz használt tinta tartályt amire hivatkozott, hogy megtelt, csak egy szivacs lapra csöpög a mosótinta, és csak a firm egyszerűen zárolta a nyomtatót. Szerencsére egy hack el kiüthető volt, de a gyártó célja egyértelmű volt, vagy kifizeted a márkaszervíz drága resetjét, vagy veszel újat, kb...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
és ezek a sunyi kereskedeélmi húzások micsoda iszonyatosan sok herdálást és szemetet jelentenek, nem beszélve a pénzkidobásról!
Eladott Ország
Mivel jó hazafi és erősen nemzeti érzelmű állampolgár vagyok, van egy remek javaslatom: a
NOK-ot feltétlenül Rogán Antal szomszédja reklámozza majd, az abban közreműködő cégeket a kormánytagok rokonai hozzák létre és feltétlenül Andy Vajna kaszinóiban kerüljön sor a
sorsolásra. Lehetőleg mindjárt a párttagkönyveket húzzák ki egy erre rendszeresített kondérból, úgy mindenkinek egyszerűbb lesz. Szorgosak a fiúk, ha pénzről van szó. Úgy fog kinézni a dolog, hogy a kormány által kiválasztott vállalkozások fogyasztói csoportokat hoznak létre, oda a népek befizetik a pénzecskéjüket és sorsolással döntik el, ki építkezhet előbb. A többiek pénzéből. A kormány pedig kezességet vállal a befizetésekre. A mi pénzünkből. Hát nem gyönyörű? Hát de! Államosítottuk a pilótajátékot! Igazi hungarikum Nemzeti Otthonteremtési Közösség (NOK).
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2139/5995/original.jpg?w=600&h

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.