A közvélemény-kutatások alapján jelenleg biztosnak látszik Angela Merkel kancellár újabb választási győzelme a szeptemberi németországi szavazáson, ám az is sanszos, hogy a hátországát adó pártszövetségnek nem lesz abszolút többsége. Így koalíciót kell kötnie, ami nem ígér jót. Németország polgárai szeptember 24-én járulnak az urnákhoz, hogy meghatározzák az ötszázaléknyi szavazatnál többet elérő pártok erősorrendjét a következő parlamentben, és ezzel megválasszák az ország következő kancellárját is - kezdi háttéranyagát a CNBC. Angela Merkel kancellár a jelenlegi népszerűségi indexek alapján negyedszer is nyerhet, így tovább vezetheti az országot. Magyar-lengyel EU-ellenes puccsról ír a bulvársajtó Van azonban valami, aminek nem örülhet, nevezetesen az, hogy a pártok támogatottsága alapján csökkenni fog a hátországát adó CDU/CSU konzervatív pártszövetség támogatottsága, azaz a jelenleginél messzebb kerül az abszolút többségtől. A szakértők a számok alapján kétféle...

Forrás: napi.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Megint belebuktál a baromságodba Jenőke, hát mit gondolsz, miért van pozícióban Merkel, te sorvad-agyú? Megsúgom! Mert nem holmi leszerepelt lovas istvánok mondják meg a tutit. De ez neked Himalája magasság!
quadrocopter
@durbincs: Kend magad, elakadtál, és dohos szagod van, vegyülve izzadtságszaggal a nagy erőlködéstől!
quadrocopter
@durbincs: Dohos szagod van, vegyülve izzadtságszaggal a nagy erőlködéstől!
quadrocopter
@durbincs: Dohos szagod van, vegyülve izzadtságszaggal a nagy erőlködéstől! Ma is beszoptad a napi betevődet! Szem előtt vagy primcsi!
quadrocopter
@durbincs: Beszoptad a mai napot is! Ez van!
karma1
Huuuu, de kurva nagy joslas! Kb. olyan, minthogy nyaran nagyon meleg van, de nyaron esik az eso is, meg lehet hideg is,...
Aztan mindenki szemezgesse ki maganak a sajat baromsagait...
@quadrocopter: ezt az Istenbarmat megint megszopattak...Csak tudnam, miert is nem veszi eszre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.