Fegyvert használtak a román határrendészek hétfőn hajnalban egy illegális bevándorlókat szállító jármű megállítására, az incidensben két bevándorló és egy rendőr megsebesült.

A román határrendészet közleménye szerint a határrendészek az éjszaka folyamán a Temes megyei Denta közelében úttorlaszt képeztek a Belgrádot Temesvárral összekötő E70-es országúton, megállásra kényszerítették, és ellenőrizték a Temesvár felé tartó járműveket.

Két gépkocsi azonban nem állt meg az úttorlasznál, nekihajtottak a hatóság több gépkocsijának, és egy határrendészt megsebesítve továbbszáguldottak.

A határrendészek ezt követően használták a fegyverüket. Az egyik gépkocsi egyik kerekét sikerült kilőniük, ám a lövedékek a jármű két utasát is megsebesítették.

(MTI)

(A címoldali illusztráció forrása: Pixabay/geralt/cc0)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
"Két gépkocsi nem állt meg az úttorlasznál, nekihajtottak a hatóság több gépkocsijának, és egy határrendészt megsebesítve továbbszáguldottak." - Bevándorló?
sokanvagyunk
"Két gépkocsi nem állt meg az úttorlasznál, nekihajtottak a hatóság több gépkocsijának, és egy határrendészt megsebesítve továbbszáguldottak." - Bevándorló?
Peller Anikó
Köszönjük a román (határ)vadászoknak, nálunk is ez kellett volna, nem elég hasbarúgni őket.

A csempészeket meg négybevágva a (temes)vár négy kapujára százas szöggel, hogy mindenki lássa.
wagabund
..."Fegyverrel állítottak meg illegális bevándorlókat a román határrendészek"...

a magyar határrendészet felkészül...
Peller Anikó
@répa: aztán mit szólnak a kutyavédők? Az elmebeteg simogatók veled etetnék őket, aggy nekik segílyt, házat, kertet, fűccsérá, nőt majd szereznek maguknak a büdös patkányok.

Rohadna ki a bele aki beengedte őket, szuka, talján egyre megy.
F_Viktor
@sokanvagyunk: MTI-s dezinformacios cim, hogy felszinen tartsa a gyulolkodest, hogy legyen min csamcsomgni a magyar naci ge@iknek.
sokanvagyunk
@F_Viktor: A cikkben leírt részt citáltam - és azóta több híradás is alátámasztotta valóságtartalmát. Megnyugtató számomra, hogy mivel nem a címre ugrottam "gyűlölködés" okán, talán nem sorolódok nálad a "csámcsogó magyar ge@ik" sorába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.