A politikai korrektség remek dolog, de nem ebben az esetben, írta az amerikai elnök, és azonnal bevezette a határellenőrzés szigorítását.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
hulye vagy trump, es a tanacsadoidat is rosszul valasztottad meg. Biztal az oroszokban, mert annyira akartal gyozni, hogy hagytad magad megdumalni, hogy ok csinaljak ki neked Hillaryt.
Ha nem venned eszre, akik most csinaljak a balhet Amerikaban, azok nem tehnap, nem tavaly erkeztek az USA-ba, es NEM az iszlam allam katonai, hanem egyszeru, mezei agyabetegek, aki az orszag nagy szabadsagosdijat kihasznaljak, es a sajat ferde agyuk szerint kezdenek el balhet csinalni.
Ez a kis szaros uzbegisztani csinalt egy jo ingyenreklamot az ISIS-nak, nehany ora mulva majd olvashatjuk is, hogy az iszlam allam vallalja majd erte a felelosseget, hogy ok szerveztek... Pedig csak szerettek volna, de nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.