Az olasz hatóságok kedden hat román állampolgárt tartóztattak le, akiket azzal gyanúsítanak, hogy a múlt héten különös kegyetlenséggel megerőszakoltak egy fiatal olasz nőt. Az eset miatt a római kormány katonák újabb ezreit akarja az utcákra küldeni közbiztonsági feladattal.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Róma sem a régi már:-(( 1986-ban jártunk ott először. Bár kevesebb feltárt régészeti szépség volt akkor a maihoz képest, de éjszaka is nyugodtan sétálhattunk az utcákon. Utolsó, 2007 -ben tett látogatásunk során már tapasztalhattuk, hogy a közbiztonság nagyon megromlott. Az első nyaralásunk után 2007-ig 3 alkalommal tértünk vissza az örök városba. Az emberek összetétele, keveredése szembetűnő (mint a nagy városokban) ami nem is baj. Azonban a koldusok minden turista látványosság közelében, a balkáni (és illegális) bevándorlók, bűnöző csoportok, a szemét, piszok nem kíméli Rómát sem.
Koronix
ehhez nem kell rómába menni. pár hete a bakáts téren történt hasonló. pedig az sem mondható rossz környéknek.
Evikati
@Koronix: ... nem is rendel ki a miniszterelnök 3000 rendőrt az utcákra, hogy az ilyen bűnöket megelőzzék. Máshol nagyobb szükség van rájuk:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.