A Simon Wiesenthal Központ világméretű tiltakozó akciót indított, amelyben arra kéri a holokauszt-tagadás ellen fellépő embereket, küldjenek tiltakozó levelet (a náci múltja miatt maga is fekete báránynak számító) XVI. Benedek pápának: érvénytelenítse azt a vatikáni rendeletet, amelyben visszafogadták a katolikus egyházba a holokaszt-tagadásért kiközösített Richard Williamson brit püspököt.

Forrás: izsak.nolblog.hu
Feltöltő: izsakp
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zotyo
Én emlékszem egy terroristára akit Menahem Beginnek hívtak és az Irgun terrorista csoport vezetője volt 1945-50 között. Néhány arab falu teljes lakosságát irtották ki de teljesen , korra, nem re, életkorra való tekintet nélkül. Aztán Izrael miniszterelnöke is lett meg Béke Nobel -díjat is kapott...DDDDDD
zotyo
na most akkor..mivel a nácizmus nincs néphez kötve mint fogalom és a holokauszt sem, ezért szerintem a Wiesenthal központnak ki kellene vizsgálni az esetet mert valószínű, hogy Menahem Begin náci volt és holokauszt végrehajtó.
javasolom , hogy posztomusz adja vissza a Nobel-díjat, valamint az izraeli állam fizessen kárpótlást vagy 60 éven keresztül Palesztínának. Már csak az egyenlő elbírálás miatt:)))))))
izsakp
@latorkuvasz: 14 éves korában belépett a Hitler Jugendbe; igaz, akkoriban (1939-től) ez kötelező volt. Állítólag nem volt lelkes híve a náciknak. 16-évesen besorozták; 45-ben amerikai hadifogságba került.
latorkuvasz
vááá,
gondolom, ezzel nem sok helyen hencegnek
bár ezért még nem ítélném el (életútját sem ismerem)
a besorozott nem feltétlen ért egyet a hatalommal, legyen az a hj, vagy bármilyen más állami végrehajtó hatalom
ugyanakkor kérdés, hogy ilyen múlttal (ha akarta, ha nem) elérhető-e ilyen magas pozíció?
ugyeugye
én a pápán vagyok kiakadva. nincs egy értelmes megnyilatkozása, amivel ne keverne óriási botrányt. Szegény János Pál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.