A Simon Wiesenthal Központ világméretű tiltakozó akciót indított, amelyben arra kéri a holokauszt-tagadás ellen fellépő embereket, küldjenek tiltakozó levelet (a náci múltja miatt maga is fekete báránynak számító) XVI. Benedek pápának: érvénytelenítse azt a vatikáni rendeletet, amelyben visszafogadták a katolikus egyházba a holokaszt-tagadásért kiközösített Richard Williamson brit püspököt.

Forrás: izsak.nolblog.hu
Feltöltő: izsakp
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zotyo
Én emlékszem egy terroristára akit Menahem Beginnek hívtak és az Irgun terrorista csoport vezetője volt 1945-50 között. Néhány arab falu teljes lakosságát irtották ki de teljesen , korra, nem re, életkorra való tekintet nélkül. Aztán Izrael miniszterelnöke is lett meg Béke Nobel -díjat is kapott...DDDDDD
zotyo
na most akkor..mivel a nácizmus nincs néphez kötve mint fogalom és a holokauszt sem, ezért szerintem a Wiesenthal központnak ki kellene vizsgálni az esetet mert valószínű, hogy Menahem Begin náci volt és holokauszt végrehajtó.
javasolom , hogy posztomusz adja vissza a Nobel-díjat, valamint az izraeli állam fizessen kárpótlást vagy 60 éven keresztül Palesztínának. Már csak az egyenlő elbírálás miatt:)))))))
izsakp
@latorkuvasz: 14 éves korában belépett a Hitler Jugendbe; igaz, akkoriban (1939-től) ez kötelező volt. Állítólag nem volt lelkes híve a náciknak. 16-évesen besorozták; 45-ben amerikai hadifogságba került.
latorkuvasz
vááá,
gondolom, ezzel nem sok helyen hencegnek
bár ezért még nem ítélném el (életútját sem ismerem)
a besorozott nem feltétlen ért egyet a hatalommal, legyen az a hj, vagy bármilyen más állami végrehajtó hatalom
ugyanakkor kérdés, hogy ilyen múlttal (ha akarta, ha nem) elérhető-e ilyen magas pozíció?
ugyeugye
én a pápán vagyok kiakadva. nincs egy értelmes megnyilatkozása, amivel ne keverne óriási botrányt. Szegény János Pál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.