Novembertől csak az ott lakók, az elektromos járművek, a taxik és a tömegközlekedés lesz engedélyezett a kialakított övezetben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Na, most ment el a kedvem egy madridi kirándulástól.
papa.49
Nem számít úgyse akartam Madridba menni kocsival )))))))))))))
36
Én ezt a "tiltsuk ki a diesel autókat a városokból" brüsszeli marha ötletet, akár egy gazdasági válság kezdetének is gondolom. Még nyugaton sem fognak tudni hipp-hopp elektromos áruszállítókra cserélni minden dieselt, mert egy város vezetése úgy dönt és a szolgáltatások ára is növekedni fog így.

Na, sebaj. Végül is. Nem a koromtól, hanem az elktroszmogtól halnak majd az emberek. És már nem csak a telefonod és a lap top-od, okostévéd kémkedik majd utánad, hanem az autód is. De hát, ha Brüsszel találta ki, az csak "jó" dolog lehet. "Köszönjük" zöldek és liberálisok, hogy az 1984 a teljességében megvalósul!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.