Egy francia fotós menő képpárokon mutatja be egy motorosbanda tagjainak kettős életét. A motorosokról mindenkinek vannak elképzelései, főleg az olyan arcokról, akik Harley-Davidsonon száguldoznak és gyakran különféle bandák tagjai. Ha pedig valaki látta a Kemény motorosok című sorozatot is, akkor abszolút abban a hitben élhet, hogy sokat tud erről a világról. Ám íme egy fotósorozat, ami bizonyítja, hogy valószínűleg minden tudásunk felszínes és bizony sok olyan motoros van, akik civilben teljesen átlagos emberek, a világ legátlagosabb munkáival. Erről készített képeket egy fotós, amiket ebben a lapozgatóban mi is bemutatunk.

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tovább gondoltam,

bár az igazat megvallva a portál másról beszél, mint amit ígért

Az index.hu főoldali ajánlójában találtam a címet „Egészen meglepő, milyen szakmáik vannak civilben a Harley-Davidson motorosoknak”.
A cikk elolvasása előtt beindult az agyam, s javasolni akartam, hogy én tudok két tételt is:
a csalás miatt bukott államfő,
és
a butasága miatt bukott városvezető és tárca nélküli miniszter.
Elolvasván a cikket kiderült, hogy a cím nem pontos nem a márkát preferálok, hanem a márkára specializálódott bandák tagjairól van szó.
Nos a javasolt példák ha nem is bandák, hanem bagázs tagjai, s nem a márkát kedvelőké , hanem a közpénzeket előszeretettel megcsapolóké! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.