Egy frissen publikált kutatás szerint sokkal gyorsabban melegszenek a világtengerek, mint korábban gondolták. A The New York Times egy csütörtökön publikált kutatást eredményeit hozta nyilvánosságra, mely szerint 40 százalékkal gyorsabban melegszenek az óceánok, mint amit az ENSZ 5 évvel ezelőtt megbecsült. E folyamat az egyre gyorsuló globális felmelegedésnek köszönhető, hisz a termelődő “extra” hőmérsékletet a nagy víztömegek tárolják.

Forrás: berek.hu
Feltöltő: chubba
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Az időjárás változása gyorsuló, megszalad. Nagy bajban vagyunk, születéseket azonnal korlátozni kellene. És nem elsősorban a fehér embernél, mert az nem szapora.

De a sárga, szürkésbarna és a fekete az bizony olyan mint a levéltetű, de ha finom vagyok akkor is olyanok mint a nyulak.

Azonnali beavatkozásra van szükség, minden egyes nap csak súlyosbítja az emberiség katasztrófáját. Naponta egy 260 ezres várossal vagyunk többen a bolygón.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.