Gyil­kos diák: Ha­lálra szúrta a ta­ná­rát, mert isz­lám­el­le­nes­nek tar­totta - Videó Pedig a - szin­tén mu­zul­mán - tanár nem bán­totta sem Al­la­hot, sem pedig az isz­lá­mot. El­árul­juk, hogy gyil­kosa sze­rint mi volt a bűne... Habár Erdogan török elnök szerint nincs olyan, hogy “mérsékelt” illetve “szélsőséges” iszlám, Nyugat-Európának sem mindegy, hogy melyik országból fogad be bevándorlókat. Vallási fanatizmus szempontjából a Pakisztánból érkezettek sokkal nagyobb veszélyt hordoznak és ezt tavaly be is bizonyították az “istenkáromlás” miatt halálra ítélt keresztény, Asia Bibi esetében. Ezúttal a pakisztáni Punjab tartományban, egy elismert főiskolán tanító idős tanárt szúrt halálra az egyik diákja. Khalid Hameed professzor, aki maga is muzulmán volt, olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítás után életét veszítette. Négy hónappal azelőtt, hogy nyugdíjba mehetett volna.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@durbincs: Durbincs, téged még azért nem szúrtak halálra, mert innen menekülnek nem csak a migránsok, hanem az aktív magyar munkaerő is. Te migránst is csak a közpénzen fenntartott fideszes közcsatornán/párthíradóban láttál, te szerencsétlen hülyegyerek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@durbincs: maga kizárólag gondolom tengeri sós vizet fogyaszt ami nem kissé katasztrófálisan szennyezett igen? Mi ez a bányalovazás, bálnalovas?
kokopelli
@Eladott Ország: Van egy kis spórolt pénzem,ami a kizsákmányolásból maradt,és nyitni
fogok egy "migrikölcsönzőt",ahol lehet kölcsönözni "moszlemeket" álgyilkolásra,hogy a
"riposzt" és a "propi" ne maradjon téma nélkül! A kaszkadőrök értik majd munkájukatT
1magyar
Ezek még azt is megölik aki közülük normális lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.