A külügyminiszter szerint Mexikó azért is fontos nekünk, mert a világ második legnagyobb katolikus országa, és ez fontos kapocs az 1000 éve keresztény Magyarországnak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A pénzszórás sem piskóta,

de a latin-amerikai katolicizmus emlegetése már-már öngól

A mi drága jó külgarázdánk México-ba kirándult, s ahogy a helyi lap beszámolt róla „Hungría dona a México 135 millones de pesos para reparar iglesias”!
A beszámolók szerint Szijjártó Péter tárgyalópartnere Graciela Márquez Colin gazdasági miniszter volt, akivel zömmel gazdasági kérdésekről tárgyalt, valamint megállapodást ír alá két katolikus templom újjáépítésének kétmilliárd forintos támogatásáról!
Ez utóbbi kapcsán - A derék MTI szerint - azt találta mondani, hogy „Mexikó azért is fontos Magyarországnak, mert a világ második legnagyobb katolikus országa. Ez fontos kapocs az ezer éve keresztény Magyarországnak”!
Mint tudjuk egész Latin-Amerikára igaz a tény, hogy az őslakósok zömének kiirtásával indult az igen eredményes katolizáció! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.