A külügyminiszterünk eddig szerencsére csak Brüsszelben tapasztalt ilyet. „A brüsszeli megközelítés Afrikával szemben ugyanakkor bántóan leegyszerűsítő, úgy kezelik a kontinenst, mint ha minden ottani ország kizárólag abban lenne érdekelt, hogy polgárait Európába küldje” – mondta Magyarország fideszes külügyminisztere a Magyar Nemzetnek, amikor a kormánylap a déli együttműködésekről kérdezte.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Azért van olyan is amiben a drága jó külgarázdánknak igaza van

persze nem a derék Magyar Nemzet, csak a 444.hu szembesíti őt a valósággal

A derék Szájjártató a párt központi napilapjában „Szijjártó Péter: A tények soha nem érdekelték a bevándorláspárti politikusokat
NYUGATON RÓZSASZÍN ÁLMOKAT KERGETNEK, DE AZ IDŐ MAGYARORSZÁGOT IGAZOLTA” címmel öntötte ki a Sit(t/kei)et.
„Mi nem vagyunk hajlandók más szemüvegén keresztül nézni a világot, a döntéseink egyetlen mozgatórugója a nemzeti érdek ” kezdte a mondókáját. Majd Afrika szakértőként is kinyilvánította - természetesen a mocskos Brüsszeli barmokat anyázva -: „Brüsszelből nem azt kellene ösztönözni, hogy minél több ember jöjjön Európába, hanem abban kellene segíteni, hogy az afrikai országok meg tudják tartani a saját állampolgáraikat.”. A derék mikrofon-állványnak persze nem jutott eszébe megkérdezni – a 444.hu megtette -, hogy ha ezt ilyen világosan látják, akkor „az Európai Unió tavaly pont dolgozott egy olyan egyezményen, aminek a fő célja az volt, az EU pénzt ad az afrikaiaknak, és ők cserébe igyekeznek gátolni a migrációt. Ezt az alkut segélyprogramok, vagy éppen az embercsempészek elleni rendőri együttműködésekre alapozták volna,
csakhogy az erről szóló közös nyilatkozatot pont a magyar kormány nem volt hajlandó aláírni. ”! =))
Azonban azt ki lehet jelenteni, hogy a derék Szájjártatónak abban igaz van, hogy sokak „megközelítése Afrikával szemben bántóan leegyszerűsítő”! Hogy „Brüsszel”-é milyen azt most hagyjuk, de ártunk és qurmányunkké az egyértelműen az. Nem ártana el szakadniuk Őfenesége barátja Mészöly Kálmán meglátásaitól. Már csak azért is mert bizony ott sokan valóban oxfordi diplomával rendelkeznek! =))
tudode
És az nem bántja ezeket a fürdőSOKKAT, hogy már Afrikában is kitelt az amiből minden tisztességes embernek, ha koldus, ha király EGY VAN, azok után, hogy
.
---- A portugál sajtó szerint az angolai elnök egyszerűen nem akart Orbán Viktorral találkozni
.
index.hu/kulfold/2019/03/29/a_portugal_sajto_szerint_az_angolai_elnok_nem_akart_orban_viktorral_talalkozni/

---- João Lourenço elnök megszünteti Magyarország miniszterelnökének látogatását
,
expresso.pt/dossies/diario/2019-03-28-Presidente-Joao-Lourenco-cancela-visita-de-primeiro-ministro-da-Hungria#gs.41w9w8
------------------------------
.
Nem kellene szélHÁMOSKODNI, hiszen a napnál világosabb, hogy a két PONDRÓ mégis beszemtelenkedett Afrikába is
.
----- 35 MILLIÓ DOLLÁROS PÉNZMOSÁS MIATT MENTEK A ZÖLD-FOKI-SZIGETEKRE
.
Miközben az ÉGHAJLAT VÁLTOZÁS következtében a magyar föld UGAR, és ŐKELMÉK tengervízzel mossák twisztára a LOPOTT KÖZLÓVÉT!
.
HaraMIÁK!
görbetükör
Legalább annyira leegyszerűsítő, mint ahogy a kormány Brüsszelről beszél, meg az Eu-ról.
De hát végül is politikus...
Nessy
Ezt itthon is tapasztalhatja. Hiszen az Afrikából érkezőket nemes egyszerűséggel cerkófnak, majmoknak, feketéknek, ingyenélőknek, ostobának, terroristának nevezik. Válogatás nélkül.
Grafix69
Az mi ? Baszki , mi az a le egyszerűsítően ? Mi az kakadu? Olyan mint a megrövidebbittendő ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.