A cseh kormányfő a miatta kirobbant, rég nem látott méretű tüntetésről fejtette ki a véleményét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ahogy Virág elvtárs mondta. A népnek elég hogy együtt ünnepelheti az elittel az elit sikerét. Babis nem fogadta meg barátja jó tanácsát..." Ne Te nyerd a legtöbbet "...Jó példával jár előttünk Csehország. Ott nem kérdés, hogy Babis ebbe bele bukik-e, ott az a kérdés, hogy hány évet fog kapni! Nálunk meg... uploads.disquscdn.com/images/0254f45dcffe2c85ceb5d6415f353fdc646f0d84a382c70ec97f6bfe90a664ab.jpg?w=600&h=604
Amikor a cseheknél ilyen ügy miatt megmozdul ennyi ember nálunk meg a magyar történelem legkorruptabb kormánya lopja szét és ejtette túszul az országot és nem történik semmi leginkább azért mert az igazságszolgáltatás is a hatalom kezében van és nincs szabad sajtó ami miatt nem jutnak el a valódi hírek az emberek nagy részéhez akkor senki ne mondja nekem hogy nincs diktatúra és hogy tekintettel arra hogy valószínűleg az EU-s vezetők is tisztában vannak a tényekkel nem szégyen ez az EU számára hogy hagytak egy diktatúrát kiépülni a határaikon belül, amikor az alapító okirat nagyjából első bekezdése a demokrácia és a jogállam mellett áll ki.
tudode
Nem nagy ügy!
.
A magyaroknak közjogilag nincs is kormánya, csak egy magán izé visz mindent, amire megfájdul a műrágójuk!

Nem ígért semmit, de azt betartja, mert olyan helyesen tud mosolyogni, mint suMÁKOLNI!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.