Nem indulhatnak meg az uniós csatlakozási tárgyalások Tiranával és Szkopjéval.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Most már csak az hiányzik, hogy elérje, a volt fideszes Hadházy, hogy csatlakozzon ez a rakás szerencsétlenség, kirabolt ország, hogy az EU ügyészséghez csatlakozzon az ország!
.
hvg.hu/itthon/20190605_680_ezer_alairast_gyujtott_Hadhazy_az_Europai_Ugyeszseg_mellett
.
Aztán egy bújdoSÓVAL több lesz, amilyen gerinces vásott kölkök!
Eladott Ország
Szijjártó kijelentette, az EU-nak meg kell nyitnia a csatlakozási tárgyalásokat Albániával. Meg kell és kész, ugyanis Szijjártó ezt mondta, ő pedig ugye – mint azt sokan tudjuk – egy nagyon fontos szereplője az európai politikának. A csatlakozás oka természetesen a migránsokkal van összefüggésben, hiszen ha nem sikerül politikai stabilitást kialakítani a nyugat-balkáni országban, akkor azonnal beözönlenek a terroristák Európába. Lassan minden, tőlünk keletre található ország csatlakozását támogatjuk, kivéve persze Ukrajnát. A törökökkel viszont nincsen semmi baj, Orbán ugyanis jó viszonyt ápol az ország diktátorával, aki nemrégiben új helyi választásokat írt ki, ugyanis elvesztette az Isztambul feletti irányítást. Vélhetően addig nem fogadják el a szavazás eredményeit, ameddig nem Erdogan pártja kerül ki győztesen. Egy demokrácia – Orbán szerint legalábbis – így működik, tehát Törökország csatlakozását mindenképpen támogatni kell. Emellett Albánia már csak hab a tortán.Mindenkit be kell venni az EU-ba, akit fideszék akarnak, mindenkit ki kell onnan rúgni, aki nekik nem tetszik. Mi a fenéért vannak az EU-ban az északi és nyugati országok, mikor ők inkább a Balkánt akarják? Mert nem kötözködnének velük, nekik nem számítana, hogy nálunk nincs demokrácia? Nem értem, mikor éppen kifelé áll a rudunk, akkor még dirigálni akarnak az EU-nak is. Mi van ezeknek az embereknek a fejében. Már azt hiszik, hogy egész Európában ők az urak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.