Magyarország megvétózná az Európai Unió következő költségvetését, ha azt a jelenlegi formájában fogadják el - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn a Reuters hírügynökségnek. Gulyás Gergely ezt azzal indokolta, hogy a kormány számára elfogadhatatlan, ha a forrásokat politikai szimpátia alapján osztják el. "Mi azt utasítjuk el, hogy ne az életszínvonal és a (költségvetési) teljesítmény számítson" - idézte a minisztert a Reuters.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gulyás Gergő már zsarolás szintjén fenyegetőzik

Tényleg ennyire buta vagy csak ennyire arrogáns

A Miniszterelnökséget vezető főminiszter egy vadabb dolgokat enged meg magának, egyre agresszívabb, egyre arrogánsabb és egyre pofátlanabb. Már ott tartunk, hogy az élre tőrt ártunk és qurmányunk ebben igencsak nagy spíler bandájában.
A minap tudta közölni, hogy ha a budapestiek lesznek olyan felelőtlenek, hogy nem az ő emberüket választják, ők bizony nem lesznek restek és megbosszulják. Sőt még azt is megengedte magának, hogy visszamenőleg is bosszút állnak.
Tegnap – igaz nehéz lenne kevesebbel kitűnni a bagázs bornírt marhaságaiból – az új liba igencsak megszolgálta a bársonyszéket és még az elődje arcátlanságát is sikerrel überelte, a mi drága jó Gergőnknek sikerült az élre állnia. Épp most állapítódott meg újfent, hogy Orbán egyértelműen az európai lét egyik, ha nem a legnagyobb rákfenéje. Ez a derék barom azt találta közölni: ha nem lophatnak tovább korlátlanul és nem tiporhatják két lábbal az európai kultúrát és demokráciát, akkor megvétózzák az EU-s terveket.
silber13
Próbáljátok meg! Azon pillanatban elzáródnak a pénzcsapok, mert a vétó következménye alamennyi országot érinti, akik nagyon be fognak rágni erre fidestes csőcselékre.
RonaGyuri
@Horizont: @Horizont: igen jól látod, bár alapvetően ő is egy műveletlen paraszt-suttyó, de eleinte olyan kis visszafogott volt, de bevadult.
Azonban így sem fér bele a csapatba:
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/2972/29729/297294/29729427_7c5123f24991fd78afb124a5f834b644_wm.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.