A brit kormány legfelső köreiben attól tartanak, hogy az EU a hónap második felében esedékes csúcsértekezletén rászorítják Boris Johnson miniszterelnököt az október 31-i brexit elhalasztására. Egy kiszivárogtatott belső feljegyzés szerint erre durva fenyegetésekkel és szándékos károkozással reagálna a londoni vezetés.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez a Boriszka sok rosszat tanult a mi Viktorunktól

a hónap végéhez közeledvén egyre zavarosabb a helyzet

Mottó:
Shakespeare Dániájában valami bűzlött,
de most lassan már maga Anglia teszi!

„A brit kormány legfelső köreiben attól tartanak, hogy az EU a hónap második felében esedékes csúcsértekezletén rászorítják Boris Johnson miniszterelnököt az október 31-i brexit elhalasztására. Egy kiszivárogtatott belső feljegyzés szerint erre durva fenyegetésekkel és szándékos károkozással reagálna a londoni vezetés.” – szól a feltételezés. Az azonban egyértelmű, hogy ennek messzemenő következményei is lehetnek.
Így nem véletlen, hogy egyes hírek szerint egy a Downing Street 10.-ben dolgozó személytől származó kijelntés azt mondja: „Világossá fogjuk tenni, hogy azok az EU-tagállamok, amelyek ellenzik a határidő meghosszabbítását, az első helyekre kerülnek azon országok listáján, amelyekkel a függetlenné vált Egyesült Királyság együtt fog működni az EU-s rendszeren belül vagy kívül. Amelyek támogatják a halasztást, azok értelemszerűen hátra kerülnek a sorban.”!
Jé hogy mennyire hasonló mentalitás, mint Orbán kampány fenyegetései!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.