Máris elkezdte magyarázni a lengyel kormánypárt, a Jog és Igazságosság, miért nem fogja teljesíteni az új kormányzati ciklus első 100 napjára vállalt ígéreteit. Eközben egy szakértő elveri a port a hatalmon maradt párton és a legnagyobb ellenzéki politikai erőn is.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hát pofátlanul hazudni azt ők is tudnak,

csak sajnálni lehet lengyel barátainkat, ha az új kormány lopni is úgy lop mint Orbánék

„Máris elkezdte magyarázni a lengyel kormánypárt, a Jog és Igazságosság, miért nem fogja teljesíteni az új kormányzati ciklus első 100 napjára vállalt ígéreteit.” – számol be a lengyel média.
„Még meg sem száradt a választási dokumentumokon a tinta, ám máris látszik, hogy a lengyel kormánypárt, a Jog és Igazságosság (PiS) távolodik választási kulcsígéreteitől - adta hírül a Business Insider Polska. Mateusz Morawiecki miniszterelnök kancelláriájának vezetője, Michal Dworczyk a Radio Zetnek azt mondta, lehet, hogy az első 100 nap nem lesz elég az új parlamentnek arra, hogy végrehajtsa a Kaczynski ötösének csúfolt öt legfontosabb választási ígéretet. Ezek között szerepel a 13. és 14. havi nyugdíj bevezetése és 100 út felújításának megkezdése.”.
Ahogy az nálunk is lenni szokott.
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: mindeközben a sok origo.hu-s szemét miatt ez nem fért be:

nepszava.hu/3054362_orban-beszed-tul-a-kipcsakokon
RonaGyuri
@RonaGyuri: A helyzet még sokkal rosszabb

Újhelyi egy a derék matyar média által elhallgatott Orbániádáról számol be a Népszavában

Az igazat megvallva a beszámolókból is kellő mennyiségű sületlenségre derült fény, okadatolván, hogy Őfenesége elmeállapota – incl. a beszéd íróié – komoly aggodalmakra ad okot. A Népszavában Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője a miniszterelnök bakui nyilatkozatainak eddig kevéssé ismert részleteire hívta fel a figyelmet.
Szerinte „Orbán a Türk Tanács csúcstalálkozóján azt is mondta: ha Magyarország az új Európai Bizottságban megszerzi a bővítés- és szomszédságpolitikai portfóliót, „akkor a keleti partnerség ügyében szoros együttműködésünk lesz Azerbajdzsánnal, és a tagsági tárgyalás ügyében pedig Törökországgal”. Világossá tette: ez esetben „örömmel állunk az önök rendelkezésére, hogy segítsük az önök törekvéseit.””!
Ami egyértelművé teszi, hogy nagy ívben tesz mindarra, ami az EU előírások, szokások és az európai kultúra! =))
karma1
@RonaGyuri: Gyurikam, olvastam Ujhelyi cikket, es ha ilyen szepen sorrendbe allitjuk a torteneseket, akkor ez azon kivul, hogy katasztrofa, meg hazaarulas is!
Es ha alaposabban megnezed, ebbe mar erosen bele kell szolnia az Unionak is, mert ebbe az ugybe vastagon belekeverte van Leyen asszonyt is, meg az olivert is, akit masodiknak javasolt unios kepviselonek. Es hogy ezt meg ki is hangsulyozza az azeri vezetoknek, hogy majd a magyar unios kepviselon keresztul elonyoket tud majd adni az azerieknek meg a tobbi kocos diktatornak, hat ez mar nemcsak magyar nemzetbiztonsagi kerdes, hanem az Unio egeszet is fenyegeto veszely. Ha betelepiti erdogan janicsarkepzojet is a IX. keruletbe, - hat az iszonyu lesz!
Egyebkent szerintem orban mar nyiltan elmebeteg: aki jogvegzettsege ellenere kepes erdogannak megigerni, hogy a mostani sziriai-kurd tamadas mellett fogja tamogatni Torokorszag unios felvetelet - hat az elmebetegnek kell,. hogy legyen! Nagyon jol kell(ene) ismernie az unios alaptorvenyeket, miszerint nem lehet haborus tevekenyseget folytato, agressziv orszagot befogadni, nem lehet ervenyben a halalbuntetes, - ha csak ezt a kettot nezzuk, akkor erdogan jobb, ha el sem kuldi a belepesi igenyet...
RonaGyuri
@karma1: @karma1: nagyon jól látod! =))
karma1
A lengyelek sokkal tobben vannak, sokkal tisztabban kellene latniuk, es a vezetojuk se kotelezte el magat putyinnak. Ha ez a sokkal tobb ember bedolt egy olyan faszinak, akinek az uralkodasa alatt mar elinditottak a 7-es cikkelyt Lengyelorszag ellen - ellenuk korabban, mint ellenunk! -, akkor megerdemlik a sorsukat. Es ha meg ez sem eleg figyelmezteto az Unionak, akkor az unio is megerdemli, hogy az ujnacik szetkurjak az egyseget. Minden unios bena, lassu, es egyre tobb olyan megelhetesi politikussal feltoltott, akik mar akar meg is vasarolhatok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.