Jeremy Corbyn a brit Munkáspárt elnöke kőkemény radikális baloldali program meghirdetésével kezdte pártja választási kampányát, személy szerint megnevezve olyan mágnásokat, akik szerinte a törpe kisebbség javára és a nagy többség rovására üzemeltetik a simlis kapitalizmust.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Van benne valami! =))

Őfenesége & Co. ha nem is mindig taxatíve, de arról zagyvál, hogy marhaság a váltó-gazdálkodás a politikában

A magamfajta konzervatív elitisták nem kis elképedéssel merednek rá az angol és az amcsi hírekre. Kezdve attól, hogy toryk illetve a republikánusok meglehetősen zavaros dolgokat művelnek és hangoztatnak. S ebben nem csak arra gondolok, amit a két elmeháborodott, Trump és Johnson művel, hanem arra is amit a brancs összehoz. Túlzás nélkül állíthatom, hogy egyre nehezebb felfedezni a konzervatív értékeket.
Megáll a hasonlóság az ellenfelekre is, hisz nehéz lenne azt mondani – nem csak az alapvető szimpátia hiány okán -, hogy a Sanders vagy a Corbyn normális lenne.
Mindeközben kicsiny hazánkban! Bocsássuk előre, hogy nálunk nincsenek meg a hagyományai a konzervativizmusnak, s a regnáló bagázsnak még az alapvető fogalmak szintén is még lövése sem arról, hogy mit is jelent a kifejezés. Azonban ami tetteiket illeti nos abban igen-jól sikerült összegyúrniuk az említett angolszász erők összes bornírtságát! =))
Tényleg semmi szüksége Őfeneségének az ellenzékre – azt most hagyjuk, hogy nem is nagyon van – ő egyedül is tud olyan hülye lenni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.