Lehajítottak egy hatéves gyereket a londoni Tate Modern múzeum teraszáról

Beismerte bűnösségét az a brit kamasz, aki

augusztusban ledobott egy kisfiút a londoni Tate Modern múzeum teraszáról. A gyereket válságos állapotban szállították kórházba. Az elkövető 17 éves, letartóztatták.

A bűntény idején még csak 17 éves Jonty Bravery elismerte, hogy ölni akart, mert be akart kerülni a televízióba. Sokáig semmit sem mondott arról, hogy miért követte el a tettét.

Beismerő vallomást tett a tizenéves, aki öt emelet magasból lökött ki egy öt éves gyereket

A hatéves áldozat, aki Franciaországból érkezett vakációra Londonba, hihetetlen szerencsével túlélte az ötemeletnyi zuhanást, de életveszélyesen megsérült.

Gerinc-, láb- és kartörést szenvedett, és vérzés alakult ki az agyában. Azóta sem nyerte vissza teljes mozgás- és észlelő képességét.

Braveryről azóta megállapították, hogy különféle mentális problémái vannak. Az ügyben február 17-én hoznak ítéletet.

Cikk- és címlapkép: AFP

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Kinéz 40 évesnek a fotón... de nem ez a lényeg, hanem az, hogy nyilvánvaló hogy azért tette, mert régóta foglalkoztatta, hogy ebben a korban nem kizárható, hogy még tudnak repülni az emberek... és tulajdonképpen csak egy tudományos kísérlet volt, hozzá akart adni a világ fejlődéséhez... nem szabad szegényt bántani ezért... na szóval komolyra fordítva, nyilván hogy elmebeteg, és nem börtönbe kell zárni, hanem zárt elmegyógyintézetbe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.