Apple-kütyük, vizes palackok, ledes tévék – többek között ezek voltak a 2010-es évek slágertermékei az amerikai Walmart boltlánc online webshopjában. A toplistára egy papírtörlő is felkerült. A világ egyik legnagyobb boltlánca, az amerikai Walmart összegyűjtötte, hogy az elmúlt évtizedben mely termékek voltak a legkelendőbbek az online áruházban - írja a Business Insider, amerikai gazdasági portál.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért tanulékony az emberiség, csak jól titkolja

még mindig nem sikerült rájönni, néhány elemi és alapvető dologra

Nem is tudom miért,de most hogy a derék napi.hu közzétette, hogy „A világ egyik legnagyobb boltlánca, az amerikai Walmart összegyűjtötte, hogy az elmúlt évtizedben mely termékek voltak a legkelendőbbek az online áruházban - írja a Business Insider, amerikai gazdasági portál.” ugrott be a dolog. Igen így a III. évezred II. évtizededének vége felé közeledve sem sikerült a médiának is megtanulni az elemi számtani tényt; ahogy minden másban az években is az első 10, az 1-10, az első száz 1-100 és az első ezer 1-1000!! Pontosabban a II. évezred az 1001.01.01-től 2000.12.31-ig tart, ahogy – s ezt megint nem sikerült felfedezniük – a jelenlegi évtized végére még egy évet várnunk kell! =))
S én még ezt a szegény országot csesztetem, mert azt hiszi, hogy Közép-Európa az nem Németország + néhány kisebb!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.