Hammarskjöld gépe 1961-ban zuhant le, az USA még mindig visszatartja a kulcsinformációkat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Úgy látszik így jár az, aki ellentmond a Világállam építésének, avagy az épp aktuális trendnek-akkor épp hidegháborúnak, kettéosztott világnak, fegyverkezésnek, kiszervezett háborúknak kellett lennie-. Szegény dánok, rosszul jártak máskor is a tudatossággal. Ilyen alternatív, karámon kívüli gondolkodó volt, Povl Bang-Jensen is. Túl hatékonyan lépett fel a magyar 1956 érdekében. Embereket, hősöket, nemzetet akart menteni. A jutalma, figyelmeztetés, megrovás, bizottsági meghallgatás, majd kivezetés(kirúgás) volt az ENSZ-ből. Végül egy New York-i parkban találták meg, fejbe lőve.
Nemhiába no. Aki nem lép egyszerre, golyót kap estére.

Ilyen áldozat lett, Aldo Moro olasz konzervatív politikus, aki túl keresztényi is volt és Olof Palme is. Utóbbi politikus keresztbe tett az USA közvetítő országon keresztüli fegyvereladásának. Hát, ilyen ez...Izgalmas, titokzatos, megfélemlítő és brutális.
36
Napjaink ilyen "elhárító" története az orosz zongora művésznő halála Budapesten. Érdekes módon a partnere, gyorsan visszautazott Oroszországba. A nővel, "valamiféle gázmérgezés" végzett. Ja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.