Augusztus elején négynapos tábort szervezett saját campusán az SZFE. A tábor központi témája a képviseleti demokrácia mellett az volt, hogyan állítsunk blokádot, illetve hogyan foglaljunk el tanintézményt – tudta meg az Origo. Erősen megdőlni látszik a valójában persze senki által el nem hitt, baloldali állítás: az egyetemisták maguktól kezdeményezték a Vidnyánszky Attila ellen irányuló tüntetést. Ezt igazolja, hogy a Színművészeti kommunikációs vezetője körlevélben szervezett a diákok között egy négynapos nyári szabadegyetemet. A közreműködők között ott volt Gulyás Márton és Misetics Bálint is, de volt börtönpszichológus (sokáig zárt közösségben lenni – lásd blokád) is, a később talán leghangosabban tiltakozó filmrendező (Hajdú Szabolcs) és a foglalást támogató Örkény Színház is. Tehát a levél – érdemes alaposan elolvasni: Feladó: Veszprémi Judit Dátum: 2020. aug. 5., Sze, 11:45 Tárgy: Nyári szabadegyetem Címzett: Veszprémi Judit Kedves Hallgatók, Oktatók, Munkatársak!...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
És mi tiltja? Ha ők úgy vélik. felkészülhetnek. Csak az a sok ember akinek ez aggályos. Igaz senkik, egy durbincshoz képest!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.