A New Yorker magazin felfüggesztette egyik legismertebb szerzője, a jogi szakértőként publikáló Jeffrey Toobin munkaviszonyát, mert kiderült, hogy a férfi maszturbált egy, a Zoomon zajló szerkesztőségi megbeszélés közben október elején – írta meg a 24.hu a Guardian híre alapján.

Kínosan hülye hibát követtem el, azt hittem, hogy nem megy a kamera

— kommentálta az esetet Toobin a Vice-nak.

Közölte azt is, bocsánatot kér feleségétől, családjától és munkatársaitól.

Azt hittem, elnémítottam a Zoomot, és senki nem fog látni

— tette hozzá.

A Vice cikke szerint épp szünetet tartottak az online megbeszélésben, amikor Toobin maszturbált, amit azonban a résztvevők közül legalább ketten láttak. A New Yorker megerősítette, hogy amíg be nem fejeződik az eset kivizsgálása, felfüggesztették Toobin jogviszonyát.

A jogi szakértő 25 éve dolgozik a lapnak.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Reiszolt és értekezett? És még azt mondják, hogy csak a nők tudnak egyszerre több dologra figyelni. Itt a példa az ellenkezőjére.
Egyébként---EZ EGY HÜLYE!
Aki Én
@namihami: A maszturbálás egy jó és hasznos dolog. Feszültség oldó, levezető, boldogság érzet növelő... Millió haszna van a szimpla örömszerzés mellett. A férfiaknál a prosztata védelemben különösen fontos szerepe van, betegségmegelőző hatású.
Azzal van baj, aki már magának sem kell. Ráadásul gyorsabban öregszik.
Hogy valaki így elbassza a dolgot, az több mint kellemetlen.
namihami
@Aki Én: A hülye annak szólt, hogy fontos megbeszélés közben nem kellene csinálnia. Ezt tegye nyugodt, kizárólag erre figyelő körülmények között.
A másik, hogy, ha már elkezdi, akkor nézzen körül, hogy ajtó csukva, zavaró körülmény kizárva. De leginkább a meglesHETŐSég legyen elhárítva. A kamera (akár külső-akár belső) letiltható. Persze, ha kifejezetten a nyilvánosságnak szánja, akkor más a helyzet. Az viszont orvosi eset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.