Eljött az a pillanat, amikor a republikánusoknak ki kellene végre mondani, hogy valóban kellemetlen dolog veszíteni, de ez a helyzet – mondta John Bolton, Donald Trump amerikai elnök egykori nemzetbiztonsági tanácsadója a Klubrádiónak adott interjúban, ahol arról is beszélt, hogy a republikánus politikus vereségét a koronavírus-járvány elrontott kezelése okozta, és arról is, hogy hiába jó Orbán és Trump kapcsolata, vannak fenntartásaik.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Átvitt értelemben eddig is gyanús volt,

de most már egyértelmű bizonyíték van rá, hogy az elemi szintű földrajzi ismeretek hiátusa és az illiberalizmus együtt járnak

A derék hvg.hu „Trump volt tanácsadója: Komoly aggályaink vannak Magyarországgal kapcsolatban” című írásában sok érdekes dolgot mesélt el John Bolton, Donald Trump amerikai elnök egykori nemzetbiztonsági tanácsadója egykori főnökéről.
Az Orbánhoz fűződő kapcsolaton túl igencsak érdekesek más anomáliák is. Igen a még amcsi szemmel nézvést is igencsak gyér - és az is téves - földrajzi ismereti.
Nos itt kezd a dolog pikánssá válni, hiszen ez a betegség erőtelkesen eluralkodott ártunk és qurmányunk több potentátján. Olyannyira, hogy – mint az számos éktelen butasága kapcsán is megtörtént – mára a köz-vélekedés szerve részévé vált a „Németország nélküli Közép-Európa” blődlije.
De az sem piskóta, hogy a minap (pontosabban a múlt hónapban) – na jó lehet már a covid-19 hatása – a derék külgarázdánk elsőbb Kairóban, majd két hét múlva Algirban is arról szónokolt, hogy az észak-afrikai országokban van a migráció kulcsa. Miközben közismert tény, hogy szíriai a döntő többség, aztán jönnek az irakiak és afgánok, az utóbbi időben növekvő mértékben vannak pakisztániak is. És valamelyest növekszik fekete-afrikaiak száma is!!! =))
Aki Én
,,Eljött az a pillanat, amikor a republikánusoknak ki kellene végre mondani, hogy valóban kellemetlen dolog veszíteni, de ez a helyzet – mondta John Bolton, Donald Trump amerikai elnök egykori nemzetbiztonsági tanácsadója "
Látszik, hogy ez sem a köztévé nézője. Fogalma nincs a valóságról :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.