Ez a mai helyzet.

Koronavírus: Ismét brutálisan magas a fertőzöttek és a halottak száma – Hol a kiút?

A koronavírus-járvány hivatalosan regisztrált fertőzöttjeinek száma 71 081 574-re nőtt a világban, a halálos áldozatoké 1 594 777-re, a gyógyultaké pedig 45 349 922-re a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szombat reggeli adatai szerint.

Egy nappal korábban 69 598 462 fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos áldozatoké 1 581 902, a gyógyultaké pedig 44 872 013 volt.

A fertőzés 191 országban és régióban van jelen.

Szakértők szerint a diagnosztizált esetek száma nem tükrözi pontosan a valóságot, mert az egyes országokban többé-kevésbé korlátozott a tesztek száma, és a nyilvántartás kritériumai is különböznek.

A SARS-CoV-2 vírus okozta Covid-19 nevű betegség az Egyesült Államokat sújtja leginkább, ahol 15 842 789 fertőzött volt eddig a napig, 295 450-en haltak meg, és 6 135 314-en meggyógyultak.

Indiában 9 796 769 fertőzöttet, 142 628 halálos áldozatot és 9 324 328 gyógyultat jegyeztek fel.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
a kiút az lenne...ha visszatérnénk a normális életbe...el lehet olvasni a járvány definícióját...ehelyett valakik a WHO segítségével kreáltak a lágy szellőből hurrikánt...de ha ez kell a hülyéknek...
gina
@Pálinkás Pál: Te agyhalott virológus, térj be egy kórház intenziv osztályára,, mert szerinted nincs virus??!!!... az ilyen emberi mocskot mint te, oda is kötözném egy lélegeztetőgépre, majd megtudnád mi az igazság te IQ nulla !! Nagy a szád de egy ki féreg vagy !!!
Pálinkás Pál
@gina: te büdös patkány...anyáddal társalogj így aki a világra ellett!!! egy hsz-t mutass te görény,ahol azt írom hogy nem létezik a vírus!!! a hozzád hasonló gyökereknek kéne hullani az idősek helyett!!! ti az agy kapacitásotokkal csapás vagytok a normális világra!!!
gina
@Pálinkás Pál: Te irod nekem ezt te IQ nulla, megeszlek reggelire,, annyira panelproli vagy , nevetek az ilyenen !!!
gina
@gina: Nem is véletlen a neved, elittad azt a pici eszed is ami volt, irogass a kocsmádban, beteg bunkó
Pálinkás Pál
@gina: igazán húgyagyú???, talán így tippelve IQ-d eléri a 60-70 pontot...többet nem nagyon!!!
gina
@Pálinkás Pál: Amig te az iskola mellé jártál bunkó paraszt, meg Apáddal a kocsmában addig én 2 diplomát szereztem de ez neked magas prolikám, ugyhogy ne erőlködj, nagyon alja nivőn vagy te hozzám !!
Pálinkás Pál
@gina: a 60-70 ponttal jóindulatú voltam veled tahó!!! az egyetemen nem tanították ,ne személyeskedj??? ha nem az átkosban jártál egyetemre, /akkor még volt oktatás/ akkor kitörölheted,vagy felnyomhatod magadnak a 2 diplomádat..,választhatsz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.