A DK. hatezer fekete zászlót helyezett el a XI. kerületi Bikás dombon, amivel a párt a koronavírus-járvány magyarországi áldozatairól emlékezett meg. A párt frakciószóvivője keddi, online is közvetített budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: több mint hatezer áldozata van egy olyan járványnak, amit “korrekt és normális felkészüléssel”, a rendelkezésre álló erőforrások megfelelő használatával és egy jó kormányzással “kezelni lehetett volna.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Gyurka80: ma 16:18 ♦ Már tavasszal mindenkit levert a víz a gondolattól, hogy mi lesz itt egy, a bergamóihoz hasonló beteg invázió esetén. Mert ugye aki megfordult már magyar kórházban békeidőben, az leginkább örült annak, ha túlélt mondjuk egy rutinműtétet, és hogy nem halt bele utána egy szimpla kórházi fertőzésbe. Már akkor sem taposták le egymást a szakdolgozók, de most meg itt van a valóság. Bekopogtatott. A nagyember pedig, aki pár hete még azzal döngette a mellét, hogy mindenkit meggyógyít, meg aki a senki nem fog meghalni dumával kábította a nagyérdeműt, nem utolsó sorban az ügyeletes orvosba fojtotta a szót a Korányiban, az most hebeg-habog. Meg már csak 50% esélyt ad annak, hogy az egészségügy nem omlik össze, de a felhatalmazás az 100%-ban kell neki, naná. Hogy beleírja Varga Judit keze által a Tákolmányba, hogy apu fiú, anyu lány. Beszarás, komolyan. Közben a közlöny csak éjfél előtt egy órával jelenik meg azokkal az információkkal, amelyek egy óra múlva már érvénybe lépnek, és az egész ország életére hatással vannak. Igen, baszod, ez a mi országunk, ez a mi hazánk. Konkrétan másoljuk Ausztriát, aha. Gondolom, ezért volt mostanig minden focimeccs nyilvános. Hogy nem mutatta esetleg a kamera, attól még egymásba kapaszkodva őrjöngött a B-közép. Akiknek úgy mutat példát Orbán, Szijjártó és az összes „ki ha én nem”, hogy maszk nélkül beszélnek a tévében, a Facebookon, a parlamentben, de közben azt harsogják, hogy kötelező a maszk? Igazán következetes banda, tényleg!
A felhatalmazási törvénnyel illetve "terrortörvénnyel" a fidesz egyébként minden felelőséget magára vállalt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Gyurka80: Orbán megint megfejtette a világot: Soros hibája az egész! Ez az ember valóban annyira hülyének nézi a magyarokat, hogy az összes gondunkat ráfogja egy 90 éves öregemberre. Most azonban minden határt továbblépett ebben. Már minden a Soros hibája! Már régen tudjuk, hogy orvosi eset! Menjen inkább Grazba! Ráférne egy nagyobb dózis ismét! Hülye ez ! Orbán: " Soros a pók és szövi a hálót" Orbán szerint ezért van a járvány.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/127130336_203621671279445_1061346640025600998_o.jpg?_nc_cat=103&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=514wJu-1ZGoAX8nltwx&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=406ddcfd1dce9563febecb768e307e61&oe=5FEE06A4
Málna
És senki nem szólt nekik, hogy korai még a színjáték, nincs vége a járványnak, lesznek még áldozatok?
csak úgy....
@Málna: te már említetted viktornak? tudod a volt kisztitkárok nem igazán zsenik csak kurva jól adják el magukat .
Gyurka80
@Eladott Ország: Ne hazudj ezt így nem mondta Orbán!
Lepényleső
...s bizony aki megcsinálta magának az egyszemélyes királyságot,javarészt az ő hatalma alatt lett ennyi halott?
(Bűncselekményt követ el az aki mulasztásból adódóan halálesethez vezető eseményben hathatósan vesz részt?
S ha igen,akkor aki több ezer esetben mulaszt - akár ukázra,vélhetően tömeggyilkosságban való részesnek minősül?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.