Gyártási gondok miatt csökken 60 százalékkal a mennyiség.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem gyartasi gondok vannak ott - hanem csak az, hogy egyetlen ceg sem igerte a vakcinak AZONNALI, tobbszazmillios tetelenek legyartasat. Ez a magyar hozzaallas - a kormany reszerol.
Csak tudnam, hogy miert hazudik (ill. sajnos tudom, hogy miert?) az origo?
Nagy valoszinuseggel nincs egyetlen ember sem, aki tudna kielegitoen angolul, kulonben nem irogatnanak ilyen szemet cikkeket!
A Reuters tegnap VALOBAN lehozott egy hirt, miszerint az Astra-Zentac indiai gyaraban tuz utott ki, 5 ember meghalt, de ez az esemeny EGYALTALAN NEM BEFOLYASOLJA a vakcinagyartast!
Azt meg egy ovodas is tudja, hogy az Unio is tobb helyrol szerzi be a teljes keszletet (tobbet is a szuksegesnel), de ezek a szallitasok NEM egyszerre tortennek, hanem folyamatosan reszletekben hivjak le azokat.
Ha Magyarorszagon nem kampanyolas folyna orbanek reszerol, hanem felelossegteljes jarvanykezeles, akkor nyilvanosan tudhatna mindenki, hogy hol van a fontossagi listan, mikorra varhatja a sajat beoltasat - ez egyedul Magyarorszagon nem mukodik - minden mas orszagban (az Union kivul is!) mindenki hozzafer az orszaga oltasi tervehez.
origo = kampanypropaganda . Szegyen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.